TT Rillaar

Begin April staat er steevast de dubbele Toertocht in Rillaar op het programma. Zaterdagavond de nachtrit die ik om 1 of andere reden nog altijd link met Jägermeister en Curryworst en op Zondag dan de »

Meerdaelwoud by Jim

Recept voor de perfecte mountainbike-rit...Men neme...1 fanaat die vooraf alles gaat verkennen, een selectie maakt van de mooiste, stijlste, ongekendste singletracks... »

Rando 5 Chateaux

Mazy....Rando des 5 chateax.Op 't laatste moment toch beslist om deze rando nog eens te rijden.Hadden zich ook geëngageerd om naar de meer heuvelachtige streek in het zuiden af te zakken : Peter, »

Retrorit Ransberg

De voorbije jaren was er al een paar keer geopperd om eens een ritje te doen met wat oud materiaal, in true retro stijl. »

Transmaurienne

Zoals gewoonlijk mij tijdens de winter ingeschreven voor een meerdaagse, deze keer was de keuze gevallen op de transmaurienne. »

TT Tielt-Winge

Vandaag had de club een voor- en een namiddag ploeg .De vroege shift vertrok om 9h, voor 65 km, met peter, wim, roel, nico, tom l was al onderwegen erik v. »

QSE

QUEBEC SINGLE TRAILS EXPÉRIENCE 4 AUG TEM 11 AUG 2018 (afgekort Qse)Lang naar uit gekeken en toe geleefd door het team Eric Goris en Jimmy Grade; het klassement 100plus werd niet opgestart , »