Lovenjoel

Zondag 8 januari 2017 , de TT in Lovenjoel is één van de weinige overgebleven winterklassiekers en dit jaar uitgekozen als eerste sterrit van het nieuwe MTB seizoen. »

Gelrode

Doemme ik ga het niet halen, en die tegenwind die helpt ook niet echt… Komt er van als je te laat de garage achter je dicht doet omdat je twijfelde om te vertrekken aangezien je je niet 100% voelt. »

Spaghettidag reclame

Maart 2017 By Team »

GR Nisramont

Dit jaar was ik eigenlijk van plan op deze aan mij te laten voorbijgaan. Maar Bert besliste daar anders over en wist me te overtuigen. Spijt had ik zeker niet!! »

Thuin

In de buurt geen MTB-rit en dus had Eric G. het lumineuze idee een oproep richting Thuin te lanceren. Daar Thuin ook op mijn bucketlist stond nam ik deze aanbieding met plezier aan.        P.P. »

Stageverslag

In echte Geke-stijl… wat hebben we geleerd tijdens onze ‘stage 2017 Luxemburg’…?-          Dat Annick helemaal terug is! »

Profondeville

Net zoals er een winterslaap is, lijkt er ook een zomerslaap te zijn: periodes waarin iedereen blijkbaar te druk bezig is met andere (vakantie? »

tt Tielt-winge

Een klassieker die we ieder jaar willen rijden , zeker voor de ex inwoners.  Om 8h30 wij weg ( peter,geert,jokke,diederik,nico,hans,jim en tom s en nico v), griet die was de 105 al aan 't verslinden. »

Techniekclinic met Raf en Frans

De eerste echte herfstdag kondigde zich nat en fris aan. Het parcours lag er vettig bij. »