Spaghettidag

Zaterdag 27/02 is het weer zover, tijd om de beste spaghetti van groot Leuven en omstreken te komen verorberen en gelijktijdig de clubkas van uw favoriete mountainbike vereniging te spijzen! »

XCE Oud-Heverlee

Aangezien ik zelf van Blanden ben, deelgemeente van Oud-Heverlee, was ik vorig jaar al is de sfeer gaan opsnuiven. Toen al beslist om volgende keer mee te doen, voor de fun. »

GR Nisramont

Het begon allemaal begin januari toen Bert een lotgenoot zocht die met hem de uitdaging wilde aangaan: samen de Grand Raid Nisramont uitrijden! »

Spa-ride

Terwijl een groot deel van de club besluit om met de dunne bandjes de 'Parel van het Pajottenland' te rijden, verkiezen ik en Sven toch onze MTB voor een stevige rit van Solosride, »

La trace d'Hez

Er was dit weekend weinig animo om te gaan biken in Haacht (te weinig uitdaging ?)Gelukkig was er nog een uitweg, namelijk de 20e uitgave van "La trace d'Hez ". »

Sterrit Kortrijk-Dutsel

Echt biken? Op paden die je al meermaals gedaan hebt in de buurt..? Ja, het bestaat nog hoor! Een toertocht in de buurt hoeft niet altijd voorspelbaar, saai te zijn ! »

Clubstage 2016

Naar goede traditie, was er in het 1 mei weekend een mtb-stage voorzien, maar gezien 1 mei nu in het weekend zelf valt, was er gekozen voor een tweedaagse stage eerder dan een driedaagse. »

Chemins du Soleil 2016

Les Chemins du Soleil hoef ik intussen eigenlijk niet meer voor te stellen (indien toch: scroll maar eens terug naar de verslagen van vorige jaren). Dit jaar is het vertrek in Gap. »

Beskidy

Dit jaar waren we met bijna de helft van de club aanwezig in Polen voor een vierdaagse wedstrijd, de Beskidy MTB Trophy. Beskidy dag 1. »

Helletocht

Na jaren afwezigheid stond op zaterdag 25 juni Philippe’s Helletocht nog eens op de kalender.Voor zij die deze tocht niet kennen, »

Stoneman Trail part 1

Vandaag hebben we het doel van de reis naar Dolemieten, Italië aangepakt: stoneman trail. Al meer dan een jaar in hoofden van de Torkens. Wat jammer dat Flor er niet bij is. »

Stoneman Trail in t kort

Dit is een verslag...nee, geen verslag maar een opsomming van feiten....of maken die samen toch een verslag...??? »

Singletracks4Life

Na alle kalkoenen, champagne en andere kerstverwennerij, ideaal moment om het goede doel te combineren met wat gezonde lichaamsbeweging :-)! »