Clubrit

Tradities zijn er om in ere te houden…weer of geen weer !  Gelukkig maar, want zonder deze tradities waren we niet vertrokken vandaag vermoed ik! »

TT Schaffen"

Voilà mijn eerste verslagje... Vele van jullie kennen mij nog niet dus dit is een nieuwe gelegenheid om mij te leren kennen! Vandaag stond de tocht in schaffen op het programma. »

TT Gelrode"

22/02/2015TT Gelrode  Afspraak om 8u30. Sommige onder ons zitten precies al op het zomeruur te wachten, want we starten steeds vroeger de laatste weken. »

SVK Oud-Heverlee 31km

Wanneer de wekker iets na zeven een eerste keer afloopt, heb ik niet veel zin om op te staan. Moet de buienradar nu net vandaag, exact een jaar na het eerste contact met men bike-babe, »

SVK Oud-Heverlee 60km

Editie 2015 is voor MTB Racing Team een top editie bij de vrienden van SVK. De opkomst is dan ook massaal.  De dag begon al vroeg, om 8. »

Easy nightride

Er was niet bijzonder veel volk bij den Died verzameld, wel,schoon volk, zijnde : Herbert en Annick, Died en Sien, Jerre , Eric G, Roel, Geke, Peter, Gianni en Geert. »

Spinning

Onze jaarlijkse spinning, ik keek er eigenlijk best wel naar uit.   Vorig jaar was het leuk, en dat zou het dit jaar ook weer worden. »

Eerste ardennen-ritje

Paaszondag.  Zoals elk jaar staan we vandaag weer op voor het paasontbijt met de hele familie, maar we gaan het kort houden dit jaar... Ik en Died hebben nog andere plannen! »

MTB-Orientatie Holsbeek

Het begon voor een keer eens niet in de vroege ochtend. Eric vond 9u30 voldoende op tijd voor de start van de oriëntatietocht in Holsbeek. »

Verkenning Bemc

Na langdurig snoezen besloot ik toch mijn bed uit te komen. Opstaan blijft toch nog steeds het zwaarste onderdeel van een mtb tocht. »

Trace d´Hez

Bert had een alternatief voor de kalenderrit (Haacht) voorgesteld, en zonder verder het verslag te lezen kan ik nu al wel bekennen dat wat mij betreft deze volgend jaar zeker een vaste plaats op de »

Stage in de Vogezen

Drie dagen Vogezen op en naast de fiets  Je moet het maar doen, drie dagen offroad vlammen over grove stenen en gladde maar scherpe boomwortels, langs puntige bramen, »

BeMC

Het begint stillaan een jaarlijkse gewoonte te worden dat we op de BeMC met een hele groep aantreden, zo ook dit jaar. »

Ardennes Trophy

Vorig weekend stond de Ardennes Trophy als sterrit geprogrammeerd. Dit jaar was onze delegatie minder uitgebreid. Died en Sien waren er voor de 25km en ikzelf voor wat aan de start nog 75km was. »

Les Chemins du Soleil

Guys, guys, guys (and girls). Vergeet de BeMC. Op de Chemins du Soleil moet je zijn. »

Broederlijk Delen

Om te beginnen nog even het gebeuren opnieuw situeren… Broederlijk Delen organiseert een fiets-event om sponsorgeld in te zamelen voor goede doelen, zoals boer Marco uit Peru. »

Alpentour

Na het lezen van Philippe zijn, bij momenten, heroische verslagen over de Alpentour kon ik het niet nalaten om zelf is wat te gaan opzoeken over deze 4daagse. Ik was onmiddellijk enthousiast. »

Raid des Hautes Fagnes

Onder een grijs wolkendek verschenen aan de start van de17de editie van de RDHF : Diedrik (115 km), Jeroen (90 km-nog zo jong en maar de 90!), David, Eric G, . »

Sella Ronda Hero

Ik kan niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd was: "jij zal nog serieus mogen trainen om daar de finish te halen" (Eric Goris), "bereid je mentaal voor op een lange wandeling" (Frans Claes). »

Zillertal bike challenge

Vandaag staan we aan de start voor de laatste meerdaagse uitdaging van dit jaar. Een wedstrijd van 3dagen in zillertal. Telkens met een andere startplaats, maar wel dicht bij elkaar. »

Les Crètes de la Burdinale

Prachtig weertje, schitterende tracks in het vooruitzicht, met vier aan de start (ik, Tom S., Eric VDW en Peter), alles aanwezig dus voor een prachtige voormiddag biken… En toch… KLOTE! »

Nightbiken bij de Hoebels

Een warme, druilerige, dreigende schemerige, ... vrijdagavond in augustus... kortom het ideale moment om na bijna 2 maand in de lappenmand nog eens op de bike te geraken. »

NoStress dag 1

Vol motivatie zaten we allemaal om 8u aan het ontbijt, om 8u45 was iedereen klaar maar toen vroeg Peter mij eens aan zijn achter rem te voelen of die OK was. »

NoStress dag 2

De tweede dag lachte een stralend zonnetje ons toe, een opluchting na het regeneinde van de dag ervoor. Afspraak voor vertrek was 9 u, maar met foto-momenten en al erbij, »

NoStress dag 3

Dag 3 van onze No Stress-week. Vandaag zien de weersverwachtingen er veelbelovend uit en beslissen we iets later te vertrekken dan de afgelopen dagen. »

NoStress dag 4

Op onze fietsvrije dag stond raften op de planning. Helaas, alles was volzet. Tja het weer is hier dan ook schitterend en iedereen wil bij dit stralend weer het water op. »

NoStress dag 5

De eerste dag met het volledig team, na aankomst van Tim, Jeroen en Philippe, op verplaatsing met de auto naar Briancon. »

NoStress dag 6

Vandaag zitten we al aan dag 6 van onze "No Stress" 2015. Deze morgen aan het ontbijt zitten de meeste er een beetje wezenloos bij. »

Saalbach-Hinterglemm

Op weg naar Pula, waar mijn zoon Koen met succes zijn eerste Ironman 70.3 beëindigde dacht ik nog gauw een MTB marathon mee te pikken in Oostenrijk. »

De Hel van Holsbeek

De clubrit waar ik al naar uitkeek sinds deze op de kalender stond.Met een cryptische omschrijving op het forum en enkele previews op strava was het vuur in elk van ons aangewakkerd. »

Gran Canaria

Een weekje Gran Canaria met het gezinnetje! Zon, zee, strand, zwembad, eten, wandelen, … (flesjes, papjes, pampers, wasjes, plasjes, …). »

Rotselaar

Super weer, 15°, een stevige wind en droog, ideaal weertje voor een najaarsrit. Na een vlot ritje vanuit Wilsele kwamen Jeke , Jim en ik aan in Rotselaar, waar Wim, »

Diest

Diest...is relatief...want de start lag wel vlakbij Meldert-Lummen, Paal, Limburg...  Een (vroeg) startuur is relatief...want Erik V. »