No-stress

Rit1

72km 2380hmDe Eerste dag…   De avond voordien werd al meer gespeculeerd dan ooit het geval geweest is… Nadelen van de moderne techniek misschien, »

Rit2

70km 4600hm 62km Eigenlijk begon dag 2 al rond een uur of 22u op zondag. Op dat moment besliste Herbert namelijk om de track van de volgende dag toch is van dichter bij te bekijken. »

Rit3

65km 1650hmZoals David al aangaf in het vorige verslag nam hij vandaag een Family-snipperdag en vertrokken we dus met zen vijven voor deze 3de rit, »

Rit4

90km 3800hm Vandaag stond normaal de koninginnenrit op het programma. Met haar vooraf geplande 91km en 3700hm zou het onze zwaarste rit worden. »

Rit5

82km 2800hm Na het optrekken van de ochtendmist zag het er naar uit dat het een prachtige dag ging worden en dat werd het ook ! »

Rit6

70km 1600hmDe benen beginnen vermoeid te worden, en na een minder goede nacht staat vandaag de laatste etappe van Livigno naar Scuol op het programma. »

Sankt Anton am Arlberg

Naar bijna jaarlijkse gewoonte was ik ook dit jaar weer van de partij in St. Anton am Arlberg. »

Nationalpark Bike marathon 66 km

Zoals het bij een goede marathon betaamt, gaat de wekker af om 5uur. Klaarmaken, eten en om 6u15 zitten Roel, Eric en mezelf in de auto met David als chauffeur richting Livigno te rijden, »

Nationalpark Bike marathon 137 km

Toen we als groep beslisten om de No-stress af te sluiten met deze marathon, was voor mij de afstands-keuze redelijk simpel, »

Marathon van de demervallei

Nadat ik een bericht op het forum postte, kon er al voorspeld worden dat - ondanks dat de meeste rijders van de club op no-stress waren-, »

MTB´n = Muddy Terrain Biking by Night

Op initiatief van Herbert en Died was het weer tijd voor fun op de bike in het donker.  Thuis vertrokken in de gietende regen ... gelukkkig niet voor lang. »