Prachtfietsen te koop

Het betreft de trainingsfietsen van onze pro-comp rijders. Deze fietsen zijn minder dan een jaar oud en in zeer goed onderhouden staat. »

TT Lovenjoel

Het zag er naar uit dat dit wel eens het laatste zachte weekend van deze winter zou kunnen worden, en was het nu dat of een teveel aan kerst/nieuwjaarskilo´s, »

Clubrit

2012 moest eens écht van start gaan als sportief jaar… En daarvoor is er dan ook onze traditie sinds jaren, onze ‘clubrit’. »

XC Bolderberg

Ik ben nu ongeveer 2 maand aan het trainen voor seizoen 2012. De xc wedstrijd in het Limburgse Bolderberg was dus de ideale moment om te kijken hoe het met de conditie zit. »

TT de Zoenk

Zondag 12 februari, kwart voor 9 's ochtends en het vriest stenen uit de grond. Toch staat er een mooie delegatie Connection-bikers aan de start van de Zoenk toertocht in Heverlee. »

TT Gelrode

Vorige zondag stonden we aan de start van de toertocht van Gelrode. De opkomst was talrijk (David, Tom L., Eric, Nico, Bert, Bart, Roel, Flor, Wim, Peter, Eric V. »

XC Dinant

De eerste wedstrijd van het seizoen die tellende was voor de Wallonia Cup, ging door op het mooie parcours te Dinant.  Raf, Matthias, Frans en mezelf stonden aan de start van deze wedstrijd. »

TT Kortrijk-Dutsel

Waar zitten die bikers ???  Een lentedag zoals je ze maar af en toe tegenkomt… Een droog en gevarieerd parcours… GENIETEN! »

Uitstapje Vogezen

Het clubbestuur kwam me afgelopen weekend vergezellen om twee ritjes in ‘mijn speeltuin’ te rijden. Door omstandigheden moesten Eric en Herbert  jammer genoeg verstek geven. »

XC Pepingen

Zondag stond de eerst wedstrijd van De Flanders Merida Cup op het programma, die doorging in Pepingen. »

Olne Spa Olne

Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix, één van die twee klassiekers worden normaalgezien telkens gereden als ook Olne-Spa-Olne op het programma staat. »

Jambes

1 maand van inactiviteit en emotionele rollercoaster na het overlijden van mijn mama …het is tijd om mezelf weer te herpakken en terug is die fiets op te kruipen. »

XC Archennes/Florival

Afgelopen zondag was het de 3de Wallonia Cup in Archennes-Florival. We moesten ons voor 1 keer niet ver verplaatsen naar de wedstrijd en het ging een zonnige dag worden, »

XCM Tangissart

Eerst en vooral… de afwezigen hadden ongelijk J en de aanwezigen, Pieter, Peter Peeters, Eric VDW, Gunter Delvaux, »

6u Chartreuze

Iets na 8u kwam ik aan in Holsbeek voor de 6u van Chartreuze. Herbert & Wim hadden de tent al opgesteld en alles geinstalleerd, ik pakte mijn materiaal en bracht alles naar onze tent. »

Clubstage Daun in pictures

^   Mei 2012 By Club »

Cimes de Waimes

Mei 2012 By Frans »

Rotselaar by night

Als club proberen we af en toe eens iets nieuws om ervoor te zorgen dat biken niet begint te vervelen ;-) , »

TT Wolfsdonk

Een lange marathon in eigen streek, da’s ook eens tof… 110 kilometer was de maximum afstand, toch niet niks… Jimmy Eecloo is (vermoedelijk? »

City Mountainbike Challenge Antwerpen

Afgelopen zondag was ik naar de City Mountainbike Challenge in Antwerpen afgezakt met vrij grote verwachtingen, omdat dit een discipline is die me wel ligt. »

Belgian Mountainbike Challenge

Dag 1: La Roche en Ardenne – Durbuy (84km – 2460hm) Zaterdagmorgend was het dan zover. »

Chemins du Soleil

Na onze deelname "en masse" (10!) van vorig jaar, is dit jaar "de Chemins" een klein beetje minder Connectionsgetint: 1! »

Rando 5 chateaux - Mazy

Na enkele weken schitterend weer is het tijd voor lekker ouderwets modderploeteren. Place to be: Mazy  Voor een keer ben ik er vroeg bij. »

trukje clubstage in O2bikers

Zij die erbij waren op de clubstage weten dat er vanalles te beleven viel! Voor de rest van bikend Belgie werd er door O²bikers een tipje van de sluier opgelicht. »

Raid Des Hautes Fagnes

Het was weer eens tijd om 1 van belgie´s mooiste te gaan rijden, de Raid Des Hautes Fagnes in Malmédy. »

Meerdael Classic

Waar 100 km de laatste jaren de norm was in Oud-Heverlee kon ik het niet opbrengen om vandaag de volledige afstand in het zadel te zitten. »

Houffa-marathon

Vorige zondag stond er een nieuwe editie van de houffamarathon op het programma. Naar aloude gewoonte met nieuwe organisatoren en dus ook een nieuw parcours. »

City Mountainbike Challenge Roosendaal

Ik was zondag 29/7 afgezakt naar het zonovergoten Roosendaal (NL) voor de tweede manche van de City Mountainbike Challenge. »

Montafon M2

Na de goeie ervaring van vorig jaar beslist om dit jaar nogmaals de montafon marathon in Oostenrijk te rijden. Vorig jaar was het puur voor de marathon. »

Blackhole marathon Slovenia

Nadat Ben vorig jaar tijdens een interview ( kijk maar op 0:53 ) gezworen had om deze wedstrijd te rijden en de organisator in extremis toch een datum vrijgaf, »

Chouffe marathon

Eindelijk een echte zomerdag in Belgie… 23 graden, droog, licht windje… Afspraak voor een sterrit in Achouffe. Iedereen komt binnendruppelen op de weide. »

Zoniënwoudrit

Het meer uitgebreide verslag is helaas samen met de rit verzopen in de regen. Mijne stylo schreef ni meer, »

Marathon van de Demervallei

In een poging om mee te zijn met de sociale media - en omdat het niet altijd even lang moet zijn :) : #aanwezigen @EricGoris @JohanJanssens @DavidLaenen @TomLaureys @PeterPeeters @NicoTorfs @HansVanLe »

GRG Bouillon

Was het dankzij de oproep van Eric of eerder het goede weer? Feit was dat we met een grote delegatie aanwezig waren voor één van de laatste marathons in de verre Ardennen. »

City Mountainbike Challenge Kortrijk

Zaterdagavond was de City Mountainbike Challenge finale in Kortrijk, dit op een unieke lokatie op de veemarkt en het winkelcentrumcomplex. »

Toertocht Linden

Einde seizoen… ? Herst… ? Klinkt niet zo goed natuurlijk…Maar…vandaag was het nochtans PERFECT! Linden was the place to be !  En gelukkig, we waren er nog eens ouderwets massaal aanwezig! »

Ecotrail

Gespot op Ecotrail :      Oktober 2012 »

CROCODILE TROPHY

Crocodile Trophy

Beeldmateriaal     VoorbeschouwingDe Crocodile Trophy hoeft geen intro aangezien deze meerdaagse wedstrijd intussen uitgegroeid is tot een wereldbekend Cult-event. »

TT Overijse

Toertocht Overijse De toertocht in Overijse is altijd wat aantal betreft een groot succes en dat is bij gevolg omgekeerd evenredig met het aantal beschikbare parkeerplaatsen (logisch J). »

Curacao

Wat doet een Connections biker als hij met zen madam op congé gaat ? Juist ja, Biken! »

Ottenburg

Tom´s SS :(SingleSpeed)  De connections-brigade was weer goed vertegenwoordigd. Het was dan ook een prachtige dag om te bikken. »

TT Rotselaar

Ik draai me nog is om in menne nest', dat is wat de rest van de club moet gedacht hebben zondagmorgen. »

TT Pécrot

Er was eens een fietser. Hij fietste graag en fietste veel. Hij genoot het respect van zijn hele mountainbikeclub. Niemand die hem dan ook zijn prijzen misgunde op het einde van het jaar. »

TT Averbode

Zondag 16 december, Kerstmis staat bijna voor de deur!  Dat is waarschijnlijk één van de redenen dat de toertocht in Averbode de Santa Mountainbike gedoopt werd. »