TT Rillaar

Begin April staat er steevast de dubbele Toertocht in Rillaar op het programma. Zaterdagavond de nachtrit die ik om 1 of andere reden nog altijd link met Jägermeister en Curryworst en op Zondag dan de »

Meerdaelwoud by Jim

Recept voor de perfecte mountainbike-rit...Men neme...1 fanaat die vooraf alles gaat verkennen, een selectie maakt van de mooiste, stijlste, ongekendste singletracks... »

Rando 5 Chateaux

Mazy....Rando des 5 chateax.Op 't laatste moment toch beslist om deze rando nog eens te rijden.Hadden zich ook geëngageerd om naar de meer heuvelachtige streek in het zuiden af te zakken : Peter, »

Retrorit Ransberg

De voorbije jaren was er al een paar keer geopperd om eens een ritje te doen met wat oud materiaal, in true retro stijl. »

Transmaurienne

Zoals gewoonlijk mij tijdens de winter ingeschreven voor een meerdaagse, deze keer was de keuze gevallen op de transmaurienne. »

TT Tielt-Winge

Vandaag had de club een voor- en een namiddag ploeg .De vroege shift vertrok om 9h, voor 65 km, met peter, wim, roel, nico, tom l was al onderwegen erik v. »

QSE

QUEBEC SINGLE TRAILS EXPÉRIENCE 4 AUG TEM 11 AUG 2018 (afgekort Qse)Lang naar uit gekeken en toe geleefd door het team Eric Goris en Jimmy Grade; het klassement 100plus werd niet opgestart , »

Mongolia Bike Challenge

Vorig jaar zette National Geographic de wedstrijd in zijn top tien van mooiste mountainbikewedstrijden ter wereld, maar wie haalt het in zijn hoofd te gaan mountainbiken in een land dat niemand kent, »