Toertocht Rillaar

 

 


Begin April staat er steevast de dubbele Toertocht in Rillaar op het programma. Zaterdagavond de nachtrit die ik om 1 of andere reden nog altijd link met Jägermeister en Curryworst en op Zondag dan de gewone TT.

Nuja gewoon, zeg maar een toertocht met wat extraatjes, zo hadden de vrienden van de Rillaarse Bikers dit jaar een heuse douchewagen en een hamburger-kraam klaar staan voor de apres van deze steeds leuke TT.

 

De dapperen van de nacht hebben daarbovenop een mooie plensbui te verwerken gekregen! Voor mij dit jaar geen nachtrit, kwestie van het familiale evenwicht een beetje te zoeken en tevens mijn ontstoken pezen en gebroken rib niet teveel op de proef te stellen.

Dus koos ik in tegenstelling tot de mannen "en forme" voor de kinderafstand van 22km. Als bonus had ik zo nog eens de kans om een tochtje samen met mijn lieftallige vrouwtje te rijden. Wie weet hoe lang het duurt voordat we nog eens onder ons tweetjes op de bike zitten.

Dit natuurlijk met dank aan babysit van dienst Sien en Died!

 

 

De tocht zelf lag toch iets vochtiger dan gedacht na de weken zomerweer, dit vermoedelijk deels te wijten aan de nachtelijke plensbui. Verder bestond de tocht uit een aaneenschakeling van klassieke mtb-paden en stukken privédomein. Chapeau voor de organisatie en tot volgend jaar!

 

H ( ookwel den dikke genoemd tegenwoordig :) )

 

 

 

 


 

April 2018 By Herbert