TT Tielt

 

 


Een klassieker die we ieder jaar willen rijden , zeker voor de ex inwoners.

 

 

Om 8h30 wij weg ( peter,geert,jokke,diederik,nico,hans,jim en tom s en nico v), griet die was de 105 al aan 't verslinden. Na de gebruikelijke start en een mechanische stop voor peter , de eerste verandering aan de uitkijktoren naar rechts , richting golfterrein en troostenbergbos.


Ondertussen arriveerde de roel bij mij en ging vlug achter de snelle mannen aan . Gelukkig was het al enk. dagen droog want balken bruggetjes en vonders waren rond de gempemolen aanwezig . Aan de eerste bevoorrading zag ik de anderen terug .

 


Dan kwam Houwaart en een stukje Tienbunder eraan , met zijn gekende klimmetjes en afdalingen , wel de meeste in omgekeerde richting gereden dat geeft toch een ander gevoel .

 

Terug richting Tielt , met enkele nieuwe stukken , zoals dat grasklimmetje langs de autostrade naar de bevoorrading . Toen hadden we de meeste hoogtemeters gehad , want de laatste 18 km bolden vlot (voor mij ) . In Bekkevoort  met de laatste kronkelpassage in een bos , er waren er zo 3 , op de 65 km toch , en na nog enkele stofferige wegen tussen de fruitbomen zat het erop .

 

 

Dan richting sporthal , waar kristof zich al had aangesloten bij enk. vaste après mannen . Hans en griet waren nog onderweg, logisch 105 km.

Zon en een afwisselend parcours, dus een geslaagde zondagvoormiddag .

 

 


 

Augustus 2017 By Flor