Ledenfeest / fun - ijshockey

 

Bijna november,

het jaar zit er weer op voor het Connections Racing Team....Bijna...want de Raf probeert momenteel de (gouden) kastanjes nog uit de brand te slepen, meerbepaald in de Crocodile Trophy. Wij duimen Raf, want jij doet steeds méér dan je best....Succes!!!

De afsluiter MET "amusement" is helaas reeds een feit!!

Wij hebben ervan genoten, van het weerzien van de gezelligheid, van het avondmaal, van het jaarverslag, van de muzikale opluistering en van 'last but not least' het ijshockeypartijtje...want ook al begaven sommigen zich niet graag op glad ijs...zij genoten evenzeer met volle teugen...zelfs zonder cheerleaders want die ontbraken spijtig genoeg.

Kortom de afwezigen hadden ongelijk. Enkel Eric had een grondig excuus, want uitgerekend vrijdag moest hij nogmaals worden geoppereerd...

Met deze wensen wij hem alleszins een succesvol herstel en een zéér spoedig weerzien op één van onze fantastische clubaktiviteiten!! Eric wij, zij, hij en ik missen je!!

Tot slot willen we dit nog kwijt...

Wij (eddie & freddie) zullen ook in 2011 weer de kleuren van het connections team gaan verdedigen...

Zoals altijd gaan we jullie aanmoedigen met veel vuur....en als het moet schreeuwen we jullie dwars door de geluidsmuur!!

Een hevige clubfan (die hoopt dat haar blokje in de buurt komt van de overwinning?!)

 

 

 

November 2010 By Agnes en Flor / Betty